世界の乳製品酵素市場2021年-2031年:種類別(リパーゼ、カーボハイドラーゼ、プロテアーゼ、エステラーゼ、カタラーゼ、トランスグルタミナーゼ、その他)、用途別、供給源別

【英語タイトル】Dairy Enzyme Market By Type (Lipase, Carbohydrase, Proteases, Esterase, Catalase, Transglutaminase, Others), By Application (Milk, Cheese, Ice Cream and Desserts, Yogurt, Whey, Infant Formula), By Source (Microorganism, Animal, Plant): Global Opportunity Analysis and Industry Forecast, 2021-2031

Allied Market Researchが出版した調査資料(ALD23FB064)・商品コード:ALD23FB064
・発行会社(調査会社):Allied Market Research
・発行日:2022年10月
・ページ数:330
・レポート言語:英語
・レポート形式:PDF
・納品方法:Eメール(受注後24時間以内)
・調査対象地域:グローバル
・産業分野:食品&飲料
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❖ レポートの概要 ❖

Allied Market Research社の本調査資料は、世界の乳製品酵素市場規模が2021年574.2百万ドルから2031年1076.59百万ドルに達し、2022年から2031年まで年平均6.4%成長すると予測しています。当書は、乳製品酵素の世界市場を調査対象とし、イントロダクション、エグゼクティブサマリー、市場概要、種類別(リパーゼ、カーボハイドラーゼ、プロテアーゼ、エステラーゼ、その他)分析、用途別(牛乳、チーズ、アイスクリーム&デザート、ヨーグルト、ホエイ)分析、供給源別(微生物、動物、植物)分析、地域別(北米、ヨーロッパ、アジア太平洋、中南米・中東・アフリカ)分析、企業状況などについて以下の構成でまとめています。なお、参入企業情報として、Associated British Foods plc、Advanced Enzyme Technologies、BASF SE、Chr. Hansen Holding A/S、DuPont de Nemours, Inc.、 Kerry Group Plc、Novozymes A/S、Koninklijke DSM N.V.、Aumenzymes、Amano Enzyme Inc.、Wilbur-Ellis Holdings, Inc.、Biocatalysts、STERN-WYWIOL GRUPPE GMBH CO. KG、Phythozymes、Infinita Biotech Private Limitedなどが含まれています。
・イントロダクション
・エグゼクティブサマリー
・市場概要
・世界の乳製品酵素市場規模:種類別
- リパーゼの市場規模
- カーボハイドラーゼの市場規模
- プロテアーゼの市場規模
- エステラーゼの市場規模
- その他種類の市場規模
・世界の乳製品酵素市場規模:用途別
- 牛乳用酵素の市場規模
- アイスクリーム&デザート用酵素の市場規模
- ヨーグルト用酵素の市場規模
- ホエイ用酵素の市場規模
・世界の乳製品酵素市場規模:供給源別
- 微生物由来乳製品酵素の市場規模
- 動物由来乳製品酵素の市場規模
- 植物由来乳製品酵素の市場規模
・世界の乳製品酵素市場規模:地域別
- 北米の乳製品酵素市場規模
- ヨーロッパの乳製品酵素市場規模
- アジア太平洋の乳製品酵素市場規模
- 中南米・中東・アフリカの乳製品酵素市場規模
・企業状況
・企業情報

乳製品酵素の市場規模は、2021年に5億7,420万ドルと評価され、2022年から2031年まで年平均成長率6.4%で成長して2025年には10億7,659万ドルに達すると予測されています。
乳製品酵素は、触媒として機能する複合成分であり、乳製品の加工中に多様性、多様性、品質を高めるために広く使用されています。乳製品酵素は、食感の向上、風味と香りの向上、保存、凝固、軟化など、複数の利点があるため、乳製品加工によく使用されます。

乳製品・飲料産業の拡大、抽出プロセスの多様化、低温適応型酵素のトレンドの高まりにより、市場は予測期間中に成長が見込まれます。同時に、この分野は、特定の乳製品酵素アレルギー、限られた保存期間、および温度とpHに対する乳製品酵素の高感度によって引き起こされる課題に直面しています。タンパク質および遺伝子工学の発展は、経済性、特異性、安定性、および乳製品酵素の全体的な応用可能性の向上につながります。乳製品酵素は、チーズ製造、アイスクリーム・デザート、ヨーグルト、乳清、乳児用ミルクなど、多くのプラットフォームで応用されています。

世界の乳製品酵素市場は、種類、用途、ソース、地域に基づいてセグメント化されます。種類別では、乳製品酵素市場はリパーゼ、カルボヒドラーゼ、プロテアーゼ、エステラーゼ、カタラーゼ、トランスグルタミナーゼ、その他に区分されます。用途別では、牛乳、チーズ、アイスクリーム・デザート、ヨーグルト、ホエイ、粉ミルクに分類されます。ソース別では、微生物、動物、植物に分けられます。地域別では、北米、欧州、アジア太平洋、LAMEAでに市場を分けて分析しています。

本レポートに掲載されている主要企業は、Associated British Foods plc、Advanced Enzyme Technologies、BASF SE、Chr. Hansen Holding A/S、DuPont de Nemours, Inc.、Kerry Group Plc、Novozymes A/S、Koninklijke DSM N.V.、Aumenzymes、天野エンザイム株式会社、Wilbur-Ellis Holdings, Inc.、Biocatalysts、STERN-WYWIOL GRUPPE GMBH CO. KG、Phythozymes、Infinita Biotech Private Limitedなどです。

〈ステークホルダーにとっての主なメリット〉
・本レポートは、2021年から2031年までの乳製品酵素市場分析の市場セグメント、現在の動向、予測、ダイナミクスを定量的に分析し、乳製品酵素市場の有力な機会を特定します。
・主な促進要因、阻害要因、機会に関する情報とともに市場調査を提供します。
・ポーターのファイブフォース分析により、バイヤーとサプライヤーの潜在力を明らかにし、ステークホルダーが利益重視のビジネス決定を下し、サプライヤーとバイヤーのネットワークを強化できるようにします。
・乳製品酵素市場のセグメンテーションを詳細に分析することで、市場機会を見極めることができます。
・各地域の主要国を世界市場への収益貢献度に応じてマッピングしています。
・市場プレイヤーのポジショニングはベンチマーキングを容易にし、市場プレイヤーの現在のポジションを明確に理解することができます。
・地域別および世界の乳製品酵素市場動向、主要企業、市場セグメント、応用分野、市場成長戦略の分析を含みます。

〈主要市場セグメント〉
種類別
リパーゼ
カーボハイドラーゼ
プロテアーゼ
エステラーゼ
カタラーゼ
トランスグルタミナーゼ
その他

用途別
牛乳
チーズ
アイスクリーム&デザート
ヨーグルト
ホエイ
粉ミルク

ソース別
微生物
動物
植物

地域別
・北米
アメリカ
カナダ
メキシコ
・ヨーロッパ
イギリス
イタリア
ドイツ
フランス
スペイン
オランダ
スイス
その他のヨーロッパ
・アジア太平洋
その他のアジア太平洋地域
中国
日本
インド
韓国
オーストラリア
インドネシア
タイ
・LAMEA
中南米
中東
アフリカ

〈主要市場プレイヤー〉
Associated British Foods plc
Advanced Enzyme Technologies
BASF SE
Chr. Hansen Holding A/S
DuPont de Nemours, Inc.
Kerry Group Plc
Novozymes A/S
Koninklijke DSM N.V.
Aumenzymes
天野エンザイム株式会社
Wilbur-Ellis Holdings, Inc.
Biocatalysts
STERN-WYWIOL GRUPPE GMBH CO. KG
Phythozymes
Infinita Biotech Private Limited

❖ レポートの目次 ❖

CHAPTER 1:INTRODUCTION
1.1.Report description
1.2.Key market segments
1.3.Key benefits to the stakeholders
1.4.Research Methodology
1.4.1.Secondary research
1.4.2.Primary research
1.4.3.Analyst tools and models
CHAPTER 2:EXECUTIVE SUMMARY
2.1.Key findings of the study
2.2.CXO Perspective
CHAPTER 3:MARKET OVERVIEW
3.1.Market definition and scope
3.2.Key findings
3.2.1.Top investment pockets
3.3.Porter’s five forces analysis
3.4.Top player positioning
3.5.Market dynamics
3.5.1.Drivers
3.5.2.Restraints
3.5.3.Opportunities
3.6.COVID-19 Impact Analysis on the market
CHAPTER 4: DAIRY ENZYME MARKET, BY TYPE
4.1 Overview
4.1.1 Market size and forecast
4.2 Lipase
4.2.1 Key market trends, growth factors and opportunities
4.2.2 Market size and forecast, by region
4.2.3 Market analysis by country
4.3 Carbohydrase
4.3.1 Key market trends, growth factors and opportunities
4.3.2 Market size and forecast, by region
4.3.3 Market analysis by country
4.3.4 Carbohydrase Dairy Enzyme Market by Enzyme type
4.3.4.1 Amylase Market size and forecast, by region
4.3.4.2 Lactase Market size and forecast, by region
4.3.4.3 Others Market size and forecast, by region
4.4 Proteases
4.4.1 Key market trends, growth factors and opportunities
4.4.2 Market size and forecast, by region
4.4.3 Market analysis by country
4.5 Esterase
4.5.1 Key market trends, growth factors and opportunities
4.5.2 Market size and forecast, by region
4.5.3 Market analysis by country
4.6 Catalase
4.6.1 Key market trends, growth factors and opportunities
4.6.2 Market size and forecast, by region
4.6.3 Market analysis by country
4.7 Transglutaminase
4.7.1 Key market trends, growth factors and opportunities
4.7.2 Market size and forecast, by region
4.7.3 Market analysis by country
4.8 Others
4.8.1 Key market trends, growth factors and opportunities
4.8.2 Market size and forecast, by region
4.8.3 Market analysis by country
CHAPTER 5: DAIRY ENZYME MARKET, BY APPLICATION
5.1 Overview
5.1.1 Market size and forecast
5.2 Milk
5.2.1 Key market trends, growth factors and opportunities
5.2.2 Market size and forecast, by region
5.2.3 Market analysis by country
5.3 Cheese
5.3.1 Key market trends, growth factors and opportunities
5.3.2 Market size and forecast, by region
5.3.3 Market analysis by country
5.4 Ice Cream and Desserts
5.4.1 Key market trends, growth factors and opportunities
5.4.2 Market size and forecast, by region
5.4.3 Market analysis by country
5.5 Yogurt
5.5.1 Key market trends, growth factors and opportunities
5.5.2 Market size and forecast, by region
5.5.3 Market analysis by country
5.6 Whey
5.6.1 Key market trends, growth factors and opportunities
5.6.2 Market size and forecast, by region
5.6.3 Market analysis by country
5.7 Infant Formula
5.7.1 Key market trends, growth factors and opportunities
5.7.2 Market size and forecast, by region
5.7.3 Market analysis by country
CHAPTER 6: DAIRY ENZYME MARKET, BY SOURCE
6.1 Overview
6.1.1 Market size and forecast
6.2 Microorganism
6.2.1 Key market trends, growth factors and opportunities
6.2.2 Market size and forecast, by region
6.2.3 Market analysis by country
6.3 Animal
6.3.1 Key market trends, growth factors and opportunities
6.3.2 Market size and forecast, by region
6.3.3 Market analysis by country
6.4 Plant
6.4.1 Key market trends, growth factors and opportunities
6.4.2 Market size and forecast, by region
6.4.3 Market analysis by country
CHAPTER 7: DAIRY ENZYME MARKET, BY REGION
7.1 Overview
7.1.1 Market size and forecast
7.2 North America
7.2.1 Key trends and opportunities
7.2.2 North America Market size and forecast, by Type
7.2.2.1 North America Carbohydrase Dairy Enzyme Market by Enzyme type
7.2.3 North America Market size and forecast, by Application
7.2.4 North America Market size and forecast, by Source
7.2.5 North America Market size and forecast, by country
7.2.5.1 U.S.
7.2.5.1.1 Market size and forecast, by Type
7.2.5.1.2 Market size and forecast, by Application
7.2.5.1.3 Market size and forecast, by Source
7.2.5.2 Canada
7.2.5.2.1 Market size and forecast, by Type
7.2.5.2.2 Market size and forecast, by Application
7.2.5.2.3 Market size and forecast, by Source
7.2.5.3 Mexico
7.2.5.3.1 Market size and forecast, by Type
7.2.5.3.2 Market size and forecast, by Application
7.2.5.3.3 Market size and forecast, by Source
7.3 Europe
7.3.1 Key trends and opportunities
7.3.2 Europe Market size and forecast, by Type
7.3.2.1 Europe Carbohydrase Dairy Enzyme Market by Enzyme type
7.3.3 Europe Market size and forecast, by Application
7.3.4 Europe Market size and forecast, by Source
7.3.5 Europe Market size and forecast, by country
7.3.5.1 UK
7.3.5.1.1 Market size and forecast, by Type
7.3.5.1.2 Market size and forecast, by Application
7.3.5.1.3 Market size and forecast, by Source
7.3.5.2 Italy
7.3.5.2.1 Market size and forecast, by Type
7.3.5.2.2 Market size and forecast, by Application
7.3.5.2.3 Market size and forecast, by Source
7.3.5.3 Germany
7.3.5.3.1 Market size and forecast, by Type
7.3.5.3.2 Market size and forecast, by Application
7.3.5.3.3 Market size and forecast, by Source
7.3.5.4 France
7.3.5.4.1 Market size and forecast, by Type
7.3.5.4.2 Market size and forecast, by Application
7.3.5.4.3 Market size and forecast, by Source
7.3.5.5 Spain
7.3.5.5.1 Market size and forecast, by Type
7.3.5.5.2 Market size and forecast, by Application
7.3.5.5.3 Market size and forecast, by Source
7.3.5.6 The Netherlands
7.3.5.6.1 Market size and forecast, by Type
7.3.5.6.2 Market size and forecast, by Application
7.3.5.6.3 Market size and forecast, by Source
7.3.5.7 Switzerland
7.3.5.7.1 Market size and forecast, by Type
7.3.5.7.2 Market size and forecast, by Application
7.3.5.7.3 Market size and forecast, by Source
7.3.5.8 Rest of Europe
7.3.5.8.1 Market size and forecast, by Type
7.3.5.8.2 Market size and forecast, by Application
7.3.5.8.3 Market size and forecast, by Source
7.4 Asia-Pacific
7.4.1 Key trends and opportunities
7.4.2 Asia-Pacific Market size and forecast, by Type
7.4.2.1 Asia-Pacific Carbohydrase Dairy Enzyme Market by Enzyme type
7.4.3 Asia-Pacific Market size and forecast, by Application
7.4.4 Asia-Pacific Market size and forecast, by Source
7.4.5 Asia-Pacific Market size and forecast, by country
7.4.5.1 China
7.4.5.1.1 Market size and forecast, by Type
7.4.5.1.2 Market size and forecast, by Application
7.4.5.1.3 Market size and forecast, by Source
7.4.5.2 Japan
7.4.5.2.1 Market size and forecast, by Type
7.4.5.2.2 Market size and forecast, by Application
7.4.5.2.3 Market size and forecast, by Source
7.4.5.3 India
7.4.5.3.1 Market size and forecast, by Type
7.4.5.3.2 Market size and forecast, by Application
7.4.5.3.3 Market size and forecast, by Source
7.4.5.4 South Korea
7.4.5.4.1 Market size and forecast, by Type
7.4.5.4.2 Market size and forecast, by Application
7.4.5.4.3 Market size and forecast, by Source
7.4.5.5 Australia
7.4.5.5.1 Market size and forecast, by Type
7.4.5.5.2 Market size and forecast, by Application
7.4.5.5.3 Market size and forecast, by Source
7.4.5.6 Indonesia
7.4.5.6.1 Market size and forecast, by Type
7.4.5.6.2 Market size and forecast, by Application
7.4.5.6.3 Market size and forecast, by Source
7.4.5.7 Thailand
7.4.5.7.1 Market size and forecast, by Type
7.4.5.7.2 Market size and forecast, by Application
7.4.5.7.3 Market size and forecast, by Source
7.4.5.8 Rest of Asia-Pacific
7.4.5.8.1 Market size and forecast, by Type
7.4.5.8.2 Market size and forecast, by Application
7.4.5.8.3 Market size and forecast, by Source
7.5 LAMEA
7.5.1 Key trends and opportunities
7.5.2 LAMEA Market size and forecast, by Type
7.5.2.1 LAMEA Carbohydrase Dairy Enzyme Market by Enzyme type
7.5.3 LAMEA Market size and forecast, by Application
7.5.4 LAMEA Market size and forecast, by Source
7.5.5 LAMEA Market size and forecast, by country
7.5.5.1 Latin America
7.5.5.1.1 Market size and forecast, by Type
7.5.5.1.2 Market size and forecast, by Application
7.5.5.1.3 Market size and forecast, by Source
7.5.5.2 Middle East
7.5.5.2.1 Market size and forecast, by Type
7.5.5.2.2 Market size and forecast, by Application
7.5.5.2.3 Market size and forecast, by Source
7.5.5.3 Africa
7.5.5.3.1 Market size and forecast, by Type
7.5.5.3.2 Market size and forecast, by Application
7.5.5.3.3 Market size and forecast, by Source
CHAPTER 8: COMPANY LANDSCAPE
8.1. Introduction
8.2. Top winning strategies
8.3. Product Mapping of Top 10 Player
8.4. Competitive Dashboard
8.5. Competitive Heatmap
8.6. Key developments
CHAPTER 9: COMPANY PROFILES
9.1 Associated British Foods plc
9.1.1 Company overview
9.1.2 Company snapshot
9.1.3 Operating business segments
9.1.4 Product portfolio
9.1.5 Business performance
9.1.6 Key strategic moves and developments
9.2 Advanced Enzyme Technologies
9.2.1 Company overview
9.2.2 Company snapshot
9.2.3 Operating business segments
9.2.4 Product portfolio
9.2.5 Business performance
9.2.6 Key strategic moves and developments
9.3 BASF SE
9.3.1 Company overview
9.3.2 Company snapshot
9.3.3 Operating business segments
9.3.4 Product portfolio
9.3.5 Business performance
9.3.6 Key strategic moves and developments
9.4 Chr. Hansen Holding A/S
9.4.1 Company overview
9.4.2 Company snapshot
9.4.3 Operating business segments
9.4.4 Product portfolio
9.4.5 Business performance
9.4.6 Key strategic moves and developments
9.5 DuPont de Nemours, Inc.
9.5.1 Company overview
9.5.2 Company snapshot
9.5.3 Operating business segments
9.5.4 Product portfolio
9.5.5 Business performance
9.5.6 Key strategic moves and developments
9.6  Kerry Group Plc
9.6.1 Company overview
9.6.2 Company snapshot
9.6.3 Operating business segments
9.6.4 Product portfolio
9.6.5 Business performance
9.6.6 Key strategic moves and developments
9.7 Novozymes A/S
9.7.1 Company overview
9.7.2 Company snapshot
9.7.3 Operating business segments
9.7.4 Product portfolio
9.7.5 Business performance
9.7.6 Key strategic moves and developments
9.8 Koninklijke DSM N.V.
9.8.1 Company overview
9.8.2 Company snapshot
9.8.3 Operating business segments
9.8.4 Product portfolio
9.8.5 Business performance
9.8.6 Key strategic moves and developments
9.9 Aumenzymes
9.9.1 Company overview
9.9.2 Company snapshot
9.9.3 Operating business segments
9.9.4 Product portfolio
9.9.5 Business performance
9.9.6 Key strategic moves and developments
9.10 Amano Enzyme Inc.
9.10.1 Company overview
9.10.2 Company snapshot
9.10.3 Operating business segments
9.10.4 Product portfolio
9.10.5 Business performance
9.10.6 Key strategic moves and developments
9.11 Wilbur-Ellis Holdings, Inc.
9.11.1 Company overview
9.11.2 Company snapshot
9.11.3 Operating business segments
9.11.4 Product portfolio
9.11.5 Business performance
9.11.6 Key strategic moves and developments
9.12 Biocatalysts
9.12.1 Company overview
9.12.2 Company snapshot
9.12.3 Operating business segments
9.12.4 Product portfolio
9.12.5 Business performance
9.12.6 Key strategic moves and developments
9.13 STERN-WYWIOL GRUPPE GMBH CO. KG
9.13.1 Company overview
9.13.2 Company snapshot
9.13.3 Operating business segments
9.13.4 Product portfolio
9.13.5 Business performance
9.13.6 Key strategic moves and developments
9.14 Fytozimus Biotech
9.14.1 Company overview
9.14.2 Company snapshot
9.14.3 Operating business segments
9.14.4 Product portfolio
9.14.5 Business performance
9.14.6 Key strategic moves and developments
9.15 Infinita Biotech Private Limited
9.15.1 Company overview
9.15.2 Company snapshot
9.15.3 Operating business segments
9.15.4 Product portfolio
9.15.5 Business performance
9.15.6 Key strategic moves and developments



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