世界のグルテンフリーパン屋市場予測 2022年-2028年

【英語タイトル】Global Gluten-free Baker Market Growth 2022-2028

LP Informationが出版した調査資料(LP22DC1585)・商品コード:LP22DC1585
・発行会社(調査会社):LP Information
・発行日:2022年12月
・ページ数:105
・レポート言語:英語
・レポート形式:PDF
・納品方法:Eメール(受注後2-3営業日)
・調査対象地域:グローバル、日本、アメリカ、ヨーロッパ、アジア、中国など
・産業分野:消費財
◆販売価格オプション(消費税別)
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❖ レポートの概要 ❖

グルテンフリーパン屋の世界市場は、2021年のxxx百万ドルから2028年までにxxx百万ドルに増加すると推定されており、2022年から2028年の年平均成長率(CAGR)はxx%を示しています。COVID-19とロシア・ウクライナ戦争の不確実性を念頭に置いて、さまざまな最終用途部門に対するパンデミックの直接的および間接的な影響を継続的に追跡・分析しています。これらのインサイトは、主要な市場要因としてレポートに含まれています。
アジア太平洋のグルテンフリーパン屋市場は、2022年にxxx百万ドルの市場規模が見込まれ、2022年から2028年にかけて約xx%のCAGRで成長すると予想されています。米国のグルテンフリーパン屋市場は、2022年にxxx百万ドルの規模があり、2022年から2028年にかけて約xx%のCAGRで成長すると予想されています。ヨーロッパのグルテンフリーパン屋市場は、2022年にxxx百万ドルの規模が見込まれ、2022年から2028年にかけて約xx%のCAGRで成長すると予想されています。中国のグルテンフリーパン屋市場は、2022年にxxx百万ドルの規模があり、2022年から2028年にかけて約xx%のCAGRで成長すると予想されています。

世界の主要なグルテンフリーパン屋プレーヤーは、Amy’s Kitchen、 Bob's Red Mill Natural Foods, Inc.、 Dawn Food Products、 The Hain Celestial Group、 Dr. Schar AG、 Freedom Nutritional Products Ltd.、 General Mills、 Conagra Brands、 Valeo Foods Ltd.、 WGF Bakery Products、 Europastry S.A.、 Kelkinなどをカバーしています。売上の面では、世界最大の2社が2021年にほぼxx%の市場シェアを占めています。

*** レポート範囲 ***

この最新のレポートはすべての重要な側面をカバーしながら世界のグルテンフリーパン屋市場に関する深い洞察を提供します。これは、市場のマクロな概要から、市場規模、競争環境、開発動向、ニッチ市場、主要な市場ドライバーと課題、バリュー チェーン分析などのミクロの詳細にまで及びます。当レポートは読者がパンデミックおよびロシア・ウクライナ戦争中に世界中でグルテンフリーパン屋市場シナリオがどのように変化したかを理解できるように定量的データと定性的データの両方を使用して、世界のグルテンフリーパン屋市場の包括的なイメージを提供することを目的としています。

分析の対象となる基準年は2021年で、市場の予測は2022年から2028年までのものです。

*** 市場細分化 ***

この調査ではグルテンフリーパン屋市場をセグメンテーションし、種類別 (パン、ビスケット・クッキー、ケーキ、その他)、用途別 (スーパー・大型スーパー、コンビニエンスストア、専門店、通販、その他)、および地域別 (アジア太平洋、南北アメリカ、ヨーロッパ、および中東・アフリカ) の市場規模を予測しています。

・種類別区分:パン、ビスケット・クッキー、ケーキ、その他

・用途別区分:スーパー・大型スーパー、コンビニエンスストア、専門店、通販、その他

・地域別区分
南北アメリカ(アメリカ、カナダ、メキシコ、ブラジル)
アジア太平洋(中国、日本、韓国、東南アジア、インド、オーストラリア)
ヨーロッパ(ドイツ、フランス、イギリス、イタリア、ロシア)
中東・アフリカ(エジプト、南アフリカ、イスラエル、トルコ、GCC諸国)

*** 各章の紹介 ***
第1章:グルテンフリーパン屋の範囲、調査方法など
第2章:エグゼクティブサマリー、世界のグルテンフリーパン屋市場規模 (販売量、売上) およびCAGR、地域別・種類別・用途別、2017年~2022年までの推移データ、および2028年までの市場予測
第3章:企業別グルテンフリーパン屋の販売量、売上、平均価格、グローバル市場シェア、および業界ランキング
第4章:地域別および国別のグルテンフリーパン屋の販売量と売上(米国、カナダ、ヨーロッパ、中国、日本、韓国、東南アジア、インド、ラテンアメリカ、中東・アフリカなど)
第5/6/7/8章:南北アメリカ、アジア太平洋、ヨーロッパ、中東・アフリカの国別、種類別の販売セグメント
第9章:市場動向、市場予測、機会、将来の市場に影響を与える経済動向の分析
第10章:製造コスト構造分析
第11章:販売チャンネル、販売業者および顧客
第12章:地域別、国別、種類別、用途別の世界のグルテンフリーパン屋市場規模予測
第13章:主要企業の包括的な企業プロファイル
第14章:調査結果と結論

********* 目次 *********

レポートの範囲
・市場の紹介
・分析対象期間
・調査の目的
・調査手法
・調査プロセスおよびデータソース
・経済指標
・通貨

エグゼクティブサマリー
・世界市場の概要:グルテンフリーパン屋の年間販売量2017-2028、地域別現状・将来分析
・グルテンフリーパン屋の種類別セグメント:パン、ビスケット・クッキー、ケーキ、その他
・グルテンフリーパン屋の種類別販売量:2017-2022年の販売量、売上、市場シェア、販売価格
・グルテンフリーパン屋の用途別セグメント:スーパー・大型スーパー、コンビニエンスストア、専門店、通販、その他
・グルテンフリーパン屋の用途別販売量:2017-2022年の販売量、売上、市場シェア、販売価格

企業別世界のグルテンフリーパン屋市場
・企業別のグローバルグルテンフリーパン屋市場データ:2020-2022年の年間販売量、市場シェア
・企業別のグルテンフリーパン屋の年間売上:2020-2022年の売上、市場シェア
・企業別のグルテンフリーパン屋販売価格
・主要企業のグルテンフリーパン屋生産地域、販売地域、製品タイプ
・市場集中度分析
・新製品および潜在的な参加者
・合併と買収、拡大

グルテンフリーパン屋の地域別レビュー
・地域別のグルテンフリーパン屋市場規模2017-2022:年間販売量、売上
・主要国別のグルテンフリーパン屋市場規模2017-2022:年間販売量、売上
・南北アメリカのグルテンフリーパン屋販売の成長
・アジア太平洋のグルテンフリーパン屋販売の成長
・ヨーロッパのグルテンフリーパン屋販売の成長
・中東・アフリカのグルテンフリーパン屋販売の成長

南北アメリカ市場
・南北アメリカの国別のグルテンフリーパン屋販売量、売上(2017-2022)
・南北アメリカのグルテンフリーパン屋の種類別販売量
・南北アメリカのグルテンフリーパン屋の用途別販売量
・アメリカ市場
・カナダ市場
・メキシコ市場
・ブラジル市場

アジア太平洋市場
・アジア太平洋の国別のグルテンフリーパン屋販売量、売上(2017-2022)
・アジア太平洋のグルテンフリーパン屋の種類別販売量
・アジア太平洋のグルテンフリーパン屋の用途別販売量
・中国市場
・日本市場
・韓国市場
・東南アジア市場
・インド市場
・オーストラリア市場
・台湾市場

ヨーロッパ市場
・ヨーロッパの国別のグルテンフリーパン屋販売量、売上(2017-2022)
・ヨーロッパのグルテンフリーパン屋の種類別販売量
・ヨーロッパのグルテンフリーパン屋の用途別販売量
・ドイツ市場
・フランス市場
・イギリス市場
・イタリア市場
・ロシア市場

中東・アフリカ市場
・中東・アフリカの国別のグルテンフリーパン屋販売量、売上(2017-2022)
・中東・アフリカのグルテンフリーパン屋の種類別販売量
・中東・アフリカのグルテンフリーパン屋の用途別販売量
・エジプト市場
・南アフリカ市場
・イスラエル市場
・トルコ市場
・GCC諸国市場

市場の成長要因、課題、動向
・市場の成長要因および成長機会分析
・市場の課題およびリスク
・市場動向

製造コスト構造分析
・原材料とサプライヤー
・グルテンフリーパン屋の製造コスト構造分析
・グルテンフリーパン屋の製造プロセス分析
・グルテンフリーパン屋の産業チェーン構造

マーケティング、販売業者および顧客
・販売チャンネル:直接販売チャンネル、間接販売チャンネル
・グルテンフリーパン屋の主要なグローバル販売業者
・グルテンフリーパン屋の主要なグローバル顧客

地域別のグルテンフリーパン屋市場予測レビュー
・地域別のグルテンフリーパン屋市場規模予測(2023-2028)
・南北アメリカの国別予測
・アジア太平洋の国別予測
・ヨーロッパの国別予測
・グルテンフリーパン屋の種類別市場規模予測
・グルテンフリーパン屋の用途別市場規模予測

主要企業分析
Amy’s Kitchen、 Bob's Red Mill Natural Foods, Inc.、 Dawn Food Products、 The Hain Celestial Group、 Dr. Schar AG、 Freedom Nutritional Products Ltd.、 General Mills、 Conagra Brands、 Valeo Foods Ltd.、 WGF Bakery Products、 Europastry S.A.、 Kelkin
・企業情報
・グルテンフリーパン屋製品
・グルテンフリーパン屋販売量、売上、価格、粗利益(2020-2022)
・主要ビジネス概要
・最新動向

調査結果および結論

The global market for Gluten-free Baker is estimated to increase from US$ million in 2021 to reach US$ million by 2028, exhibiting a CAGR of % during 2022-2028. Keeping in mind the uncertainties of COVID-19 and Russia-Ukraine War, we are continuously tracking and evaluating the direct as well as the indirect influence of the pandemic on different end use sectors. These insights are included in the report as a major market contributor.
The APAC Gluten-free Baker market is expected at value of US$ million in 2022 and grow at approximately % CAGR during 2022 and 2028.
The United States Gluten-free Baker market is expected at value of US$ million in 2022 and grow at approximately % CAGR during 2022 and 2028.
The Europe Gluten-free Baker market is expected at value of US$ million in 2022 and grow at approximately % CAGR during 2022 and 2028.
The China Gluten-free Baker market is expected at value of US$ million in 2022 and grow at approximately % CAGR during 2022 and 2028.
Global key Gluten-free Baker players cover Amy’s Kitchen, Bob’s Red Mill Natural Foods, Inc., Dawn Food Products, The Hain Celestial Group and Dr. Schar AG, etc. In terms of revenue, the global largest two companies occupy a share nearly % in 2021.

[Report Coverage]
This latest report provides a deep insight into the global Gluten-free Baker market covering all its essential aspects. This ranges from a macro overview of the market to micro details of the market size, competitive landscape, development trend, niche market, key market drivers and challenges, value chain analysis, etc.
This report aims to provide a comprehensive picture of the global Gluten-free Baker market, with both quantitative and qualitative data, to help readers understand how the Gluten-free Baker market scenario changed across the globe during the pandemic and Russia-Ukraine War.
The base year considered for analyses is 2021, while the market estimates and forecasts are given from 2022 to 2028. The market estimates are provided in terms of revenue in USD millions and volume in K Units.

[Market Segmentation]
The study segments the Gluten-free Baker market and forecasts the market size by Type (Bread, Biscuits & Cookies and Cakes), by Application (Supermarkets & Hypermarkets, Convenience Stores, Specialty Store and Online Sales), and region (APAC, Americas, Europe, and Middle East & Africa).
Segmentation by type
Bread
Biscuits & Cookies
Cakes
Others
Segmentation by application
Supermarkets & Hypermarkets
Convenience Stores
Specialty Store
Online Sales
Others
Segmentation by region
Americas
United States
Canada
Mexico
Brazil
APAC
China
Japan
Korea
Southeast Asia
India
Australia
Europe
Germany
France
UK
Italy
Russia
Middle East & Africa
Egypt
South Africa
Israel
Turkey
GCC Countries
Major companies covered
Amy’s Kitchen
Bob’s Red Mill Natural Foods, Inc.
Dawn Food Products
The Hain Celestial Group
Dr. Schar AG
Freedom Nutritional Products Ltd.
General Mills
Conagra Brands
Valeo Foods Ltd.
WGF Bakery Products
Europastry S.A.
Kelkin

[Chapter Introduction]
Chapter 1: Scope of Gluten-free Baker, Research Methodology, etc.
Chapter 2: Executive Summary, global Gluten-free Baker market size (sales and revenue) and CAGR, Gluten-free Baker market size by region, by type, by application, historical data from 2017 to 2022, and forecast to 2028.
Chapter 3: Gluten-free Baker sales, revenue, average price, global market share, and industry ranking by company, 2017-2022
Chapter 4: Global Gluten-free Baker sales and revenue by region and by country. Country specific data and market value analysis for the U.S., Canada, Europe, China, Japan, South Korea, Southeast Asia, India, Latin America and Middle East & Africa.
Chapter 5, 6, 7, 8: Americas, APAC, Europe, Middle East & Africa, sales segment by country, by type, and type.
Chapter 9: Analysis of the current market trends, market forecast, opportunities and economic trends that are affecting the future marketplace
Chapter 10: Manufacturing cost structure analysis
Chapter 11: Sales channel, distributors, and customers
Chapter 12: Global Gluten-free Baker market size forecast by region, by country, by type, and application.
Chapter 13: Comprehensive company profiles of the leading players, including Amy’s Kitchen, Bob’s Red Mill Natural Foods, Inc., Dawn Food Products, The Hain Celestial Group, Dr. Schar AG, Freedom Nutritional Products Ltd., General Mills, Conagra Brands and Valeo Foods Ltd., etc.
Chapter 14: Research Findings and Conclusion

❖ レポートの目次 ❖

1 Scope of the Report
1.1 Market Introduction
1.2 Years Considered
1.3 Research Objectives
1.4 Market Research Methodology
1.5 Research Process and Data Source
1.6 Economic Indicators
1.7 Currency Considered
2 Executive Summary
2.1 World Market Overview
2.1.1 Global Gluten-free Baker Annual Sales 2017-2028
2.1.2 World Current & Future Analysis for Gluten-free Baker by Geographic Region, 2017, 2022 & 2028
2.1.3 World Current & Future Analysis for Gluten-free Baker by Country/Region, 2017, 2022 & 2028
2.2 Gluten-free Baker Segment by Type
2.2.1 Bread
2.2.2 Biscuits & Cookies
2.2.3 Cakes
2.2.4 Others
2.3 Gluten-free Baker Sales by Type
2.3.1 Global Gluten-free Baker Sales Market Share by Type (2017-2022)
2.3.2 Global Gluten-free Baker Revenue and Market Share by Type (2017-2022)
2.3.3 Global Gluten-free Baker Sale Price by Type (2017-2022)
2.4 Gluten-free Baker Segment by Application
2.4.1 Supermarkets & Hypermarkets
2.4.2 Convenience Stores
2.4.3 Specialty Store
2.4.4 Online Sales
2.4.5 Others
2.5 Gluten-free Baker Sales by Application
2.5.1 Global Gluten-free Baker Sale Market Share by Application (2017-2022)
2.5.2 Global Gluten-free Baker Revenue and Market Share by Application (2017-2022)
2.5.3 Global Gluten-free Baker Sale Price by Application (2017-2022)
3 Global Gluten-free Baker by Company
3.1 Global Gluten-free Baker Breakdown Data by Company
3.1.1 Global Gluten-free Baker Annual Sales by Company (2020-2022)
3.1.2 Global Gluten-free Baker Sales Market Share by Company (2020-2022)
3.2 Global Gluten-free Baker Annual Revenue by Company (2020-2022)
3.2.1 Global Gluten-free Baker Revenue by Company (2020-2022)
3.2.2 Global Gluten-free Baker Revenue Market Share by Company (2020-2022)
3.3 Global Gluten-free Baker Sale Price by Company
3.4 Key Manufacturers Gluten-free Baker Producing Area Distribution, Sales Area, Product Type
3.4.1 Key Manufacturers Gluten-free Baker Product Location Distribution
3.4.2 Players Gluten-free Baker Products Offered
3.5 Market Concentration Rate Analysis
3.5.1 Competition Landscape Analysis
3.5.2 Concentration Ratio (CR3, CR5 and CR10) & (2020-2022)
3.6 New Products and Potential Entrants
3.7 Mergers & Acquisitions, Expansion
4 World Historic Review for Gluten-free Baker by Geographic Region
4.1 World Historic Gluten-free Baker Market Size by Geographic Region (2017-2022)
4.1.1 Global Gluten-free Baker Annual Sales by Geographic Region (2017-2022)
4.1.2 Global Gluten-free Baker Annual Revenue by Geographic Region
4.2 World Historic Gluten-free Baker Market Size by Country/Region (2017-2022)
4.2.1 Global Gluten-free Baker Annual Sales by Country/Region (2017-2022)
4.2.2 Global Gluten-free Baker Annual Revenue by Country/Region
4.3 Americas Gluten-free Baker Sales Growth
4.4 APAC Gluten-free Baker Sales Growth
4.5 Europe Gluten-free Baker Sales Growth
4.6 Middle East & Africa Gluten-free Baker Sales Growth
5 Americas
5.1 Americas Gluten-free Baker Sales by Country
5.1.1 Americas Gluten-free Baker Sales by Country (2017-2022)
5.1.2 Americas Gluten-free Baker Revenue by Country (2017-2022)
5.2 Americas Gluten-free Baker Sales by Type
5.3 Americas Gluten-free Baker Sales by Application
5.4 United States
5.5 Canada
5.6 Mexico
5.7 Brazil
6 APAC
6.1 APAC Gluten-free Baker Sales by Region
6.1.1 APAC Gluten-free Baker Sales by Region (2017-2022)
6.1.2 APAC Gluten-free Baker Revenue by Region (2017-2022)
6.2 APAC Gluten-free Baker Sales by Type
6.3 APAC Gluten-free Baker Sales by Application
6.4 China
6.5 Japan
6.6 South Korea
6.7 Southeast Asia
6.8 India
6.9 Australia
6.10 China Taiwan
7 Europe
7.1 Europe Gluten-free Baker by Country
7.1.1 Europe Gluten-free Baker Sales by Country (2017-2022)
7.1.2 Europe Gluten-free Baker Revenue by Country (2017-2022)
7.2 Europe Gluten-free Baker Sales by Type
7.3 Europe Gluten-free Baker Sales by Application
7.4 Germany
7.5 France
7.6 UK
7.7 Italy
7.8 Russia
8 Middle East & Africa
8.1 Middle East & Africa Gluten-free Baker by Country
8.1.1 Middle East & Africa Gluten-free Baker Sales by Country (2017-2022)
8.1.2 Middle East & Africa Gluten-free Baker Revenue by Country (2017-2022)
8.2 Middle East & Africa Gluten-free Baker Sales by Type
8.3 Middle East & Africa Gluten-free Baker Sales by Application
8.4 Egypt
8.5 South Africa
8.6 Israel
8.7 Turkey
8.8 GCC Countries
9 Market Drivers, Challenges and Trends
9.1 Market Drivers & Growth Opportunities
9.2 Market Challenges & Risks
9.3 Industry Trends
10 Manufacturing Cost Structure Analysis
10.1 Raw Material and Suppliers
10.2 Manufacturing Cost Structure Analysis of Gluten-free Baker
10.3 Manufacturing Process Analysis of Gluten-free Baker
10.4 Industry Chain Structure of Gluten-free Baker
11 Marketing, Distributors and Customer
11.1 Sales Channel
11.1.1 Direct Channels
11.1.2 Indirect Channels
11.2 Gluten-free Baker Distributors
11.3 Gluten-free Baker Customer
12 World Forecast Review for Gluten-free Baker by Geographic Region
12.1 Global Gluten-free Baker Market Size Forecast by Region
12.1.1 Global Gluten-free Baker Forecast by Region (2023-2028)
12.1.2 Global Gluten-free Baker Annual Revenue Forecast by Region (2023-2028)
12.2 Americas Forecast by Country
12.3 APAC Forecast by Region
12.4 Europe Forecast by Country
12.5 Middle East & Africa Forecast by Country
12.6 Global Gluten-free Baker Forecast by Type
12.7 Global Gluten-free Baker Forecast by Application
13 Key Players Analysis
13.1 Amy’s Kitchen
13.1.1 Amy’s Kitchen Company Information
13.1.2 Amy’s Kitchen Gluten-free Baker Product Offered
13.1.3 Amy’s Kitchen Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.1.4 Amy’s Kitchen Main Business Overview
13.1.5 Amy’s Kitchen Latest Developments
13.2 Bob’s Red Mill Natural Foods, Inc.
13.2.1 Bob’s Red Mill Natural Foods, Inc. Company Information
13.2.2 Bob’s Red Mill Natural Foods, Inc. Gluten-free Baker Product Offered
13.2.3 Bob’s Red Mill Natural Foods, Inc. Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.2.4 Bob’s Red Mill Natural Foods, Inc. Main Business Overview
13.2.5 Bob’s Red Mill Natural Foods, Inc. Latest Developments
13.3 Dawn Food Products
13.3.1 Dawn Food Products Company Information
13.3.2 Dawn Food Products Gluten-free Baker Product Offered
13.3.3 Dawn Food Products Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.3.4 Dawn Food Products Main Business Overview
13.3.5 Dawn Food Products Latest Developments
13.4 The Hain Celestial Group
13.4.1 The Hain Celestial Group Company Information
13.4.2 The Hain Celestial Group Gluten-free Baker Product Offered
13.4.3 The Hain Celestial Group Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.4.4 The Hain Celestial Group Main Business Overview
13.4.5 The Hain Celestial Group Latest Developments
13.5 Dr. Schar AG
13.5.1 Dr. Schar AG Company Information
13.5.2 Dr. Schar AG Gluten-free Baker Product Offered
13.5.3 Dr. Schar AG Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.5.4 Dr. Schar AG Main Business Overview
13.5.5 Dr. Schar AG Latest Developments
13.6 Freedom Nutritional Products Ltd.
13.6.1 Freedom Nutritional Products Ltd. Company Information
13.6.2 Freedom Nutritional Products Ltd. Gluten-free Baker Product Offered
13.6.3 Freedom Nutritional Products Ltd. Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.6.4 Freedom Nutritional Products Ltd. Main Business Overview
13.6.5 Freedom Nutritional Products Ltd. Latest Developments
13.7 General Mills
13.7.1 General Mills Company Information
13.7.2 General Mills Gluten-free Baker Product Offered
13.7.3 General Mills Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.7.4 General Mills Main Business Overview
13.7.5 General Mills Latest Developments
13.8 Conagra Brands
13.8.1 Conagra Brands Company Information
13.8.2 Conagra Brands Gluten-free Baker Product Offered
13.8.3 Conagra Brands Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.8.4 Conagra Brands Main Business Overview
13.8.5 Conagra Brands Latest Developments
13.9 Valeo Foods Ltd.
13.9.1 Valeo Foods Ltd. Company Information
13.9.2 Valeo Foods Ltd. Gluten-free Baker Product Offered
13.9.3 Valeo Foods Ltd. Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.9.4 Valeo Foods Ltd. Main Business Overview
13.9.5 Valeo Foods Ltd. Latest Developments
13.10 WGF Bakery Products
13.10.1 WGF Bakery Products Company Information
13.10.2 WGF Bakery Products Gluten-free Baker Product Offered
13.10.3 WGF Bakery Products Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.10.4 WGF Bakery Products Main Business Overview
13.10.5 WGF Bakery Products Latest Developments
13.11 Europastry S.A.
13.11.1 Europastry S.A. Company Information
13.11.2 Europastry S.A. Gluten-free Baker Product Offered
13.11.3 Europastry S.A. Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.11.4 Europastry S.A. Main Business Overview
13.11.5 Europastry S.A. Latest Developments
13.12 Kelkin
13.12.1 Kelkin Company Information
13.12.2 Kelkin Gluten-free Baker Product Offered
13.12.3 Kelkin Gluten-free Baker Sales, Revenue, Price and Gross Margin (2020-2022)
13.12.4 Kelkin Main Business Overview
13.12.5 Kelkin Latest Developments
14 Research Findings and Conclusion



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