エクアドルの魚・海鮮物市場

◆英語タイトル:Fish and Seafood Market in Ecuador: Business Report 2015
◆商品コード:BACR504240654
◆発行会社(調査会社):BAC Reports
◆発行日:2015年1月
◆ページ数:70
◆レポート言語:英語
◆レポート形式:PDF
◆納品方法:Eメール(受注後1週間)
◆調査対象地域:エクアドル
◆産業分野:食品
◆販売価格オプション(消費税別)
Single UserUSD1,350 ⇒換算¥152,550見積依頼/購入/質問フォーム
Corporate LicenseUSD2,700 ⇒換算¥305,100見積依頼/購入/質問フォーム
販売価格オプションの説明はこちらでご確認ください。
※お支払金額は「換算金額(日本円)+消費税+配送料(Eメール納品は無料)」です。
※本体価格が¥30,000未満のレポートにつきましては、ハンドリングチャージ¥5,000が別途かかります。
※Eメールによる納品の場合、通常ご注文当日~2日以内に納品致します。
※レポート納品後、納品日+5日以内に請求書を発行し、お客様宛に郵送いたしますので、請求書発行日より2ヶ月以内に銀行振込にて支払をお願いします。(支払期限と方法は調整可能、振込先:三菱東京UFJ銀行/京橋支店/H&Iグローバルリサーチ株式会社)
※為替レートは適宜修正・更新しております。リアルタイム更新ではありません。
※弊社H&Iグローバルリサーチ株式会社はBAC Reports社の日本における正規販売代理店です。BAC Reports社の概要及び新刊レポートはこちらでご確認いただけます。
【レポートの概要】

The report presents analysis of fish and seafood market in Ecuador.

Scope
Brief country profile includes general information and main economic indicators and specifies business environment in Ecuador
Fish and Seafood market is analyzed by different parameters including domestic production and consumption. Future market development is also estimated
Trade analysis covers data on export and import volumes, dynamics, structure and prices
The report presents profiles of leading producers and lists major suppliers in the country
The report also lists buyers within the sector, and provides results of the purchase activity monitoring, which is achieved by tracking various tenders databases, websites and marketplaces.

Reasons to Buy

Readers will gain an unrivalled in-depth knowledge about the market.
The report will help to manage business environment. This will be achieved through the report’s unique analysis providing detailed information about the internal and external factors that affect the market.
Your company’s business and sales activities will be boosted by gaining an insight into the fish and seafood market in Ecuador.
The report will help you to find prospective partners and suppliers.
Detailed analysis provided in the report will assist and strengthen your company’s decision-making processes.

【レポートの目次】

1. ECUADOR: COUNTRY PROFILE

1.1. General characteristics
1.2. Economic review

2. FISH AND SEAFOOD MARKET IN ECUADOR

2.1. Overview of fish and seafood market
2.2. Producers of fish and seafood in Ecuador, including contact details and product range

3. ECUADOR’S FOREIGH TRADE IN FISH AND SEAFOOD

3.1. Export and import of live fish, fresh and frozen fish: volume, structure, dynamics
3.2. Export and import of fish fillets: volume, structure, dynamics
3.3. Export and import of dried, salted or other cooked fish: volume, structure, dynamics
3.4. Export and import of prepared or preserved fish, caviar: volume, structure, dynamics
3.5. Export and import of fresh, frozen or preserved lobsters, crabs and other crustaceans: volume, structure, dynamics
3.6. Export and import of fresh, frozen or preserved mollusks: volume, structure, dynamics

4. MAJOR WHOLESALERS AND TRADING COMPANIES IN ECUADOR

5. CONSUMERS OF FISH AND SEAFOOD IN ECUADOR MARKET

5.1. Downstream markets of Fish and Seafood in Ecuador
5.2. Fish and Seafood consumers in Ecuador

*The report is to be delivered in 3-5 days after an order is placed.



【レポートのキーワード】

お魚、海鮮物(シーフード)、エクアドル

★調査レポート[エクアドルの魚・海鮮物市場] (コード:BACR504240654)販売に関する免責事項を必ずご確認ください。
★調査レポート[エクアドルの魚・海鮮物市場]についてメールでお問い合わせ


◆H&Iグローバルリサーチのお客様(例)◆