茶ポリフェノールの世界市場:緑茶ポリフェノール、ウーロン茶ポリフェノール、紅茶ポリフェノール

◆英語タイトル:Global Tea Polyphenols Market 2015-2019
◆商品コード:IRTNTR5493
◆発行会社(調査会社):Technavio
◆発行日:2015年3月18日
◆ページ数:70
◆レポート言語:英語
◆レポート形式:pdf
◆納品方法:Eメール
◆調査対象地域:グローバル
◆産業分野:材料
◆販売価格オプション(消費税別)
Single UserUSD2,500 ⇒換算¥255,000見積依頼/購入/質問フォーム
Five UserUSD3,000 ⇒換算¥306,000見積依頼/購入/質問フォーム
Enterprise License(全社内共有可)USD4,000 ⇒換算¥408,000見積依頼/購入/質問フォーム
販売価格オプションの説明はこちらでご利用ガイドはこちらでご確認いただけます。
※お支払金額は「換算金額(日本円)+消費税+配送料(Eメール納品は無料)」です。
※本体価格が¥30,000未満のレポートにつきましては、ハンドリングチャージ¥5,000が別途かかります。
※Eメールによる納品の場合、通常ご注文当日~2日以内に納品致します。
※レポート納品後、納品日+5日以内に請求書を発行し、お客様宛に郵送いたしますので、請求書発行日より2ヶ月以内に銀行振込にて支払をお願いします。(支払期限と方法は調整可能、振込先:三菱東京UFJ銀行/京橋支店/H&Iグローバルリサーチ株式会社)
※レポート購入後、該当レポートに記載の英語表現や単語の意味に関しましては無料でお答えいたします。(但し、対応範囲は弊社で判断)
※上記の日本語題名はH&Iグローバルリサーチが翻訳したものです。英語版原本には日本語表記はありません。
※為替レートは適宜修正・更新しております。リアルタイム更新ではありません。
※弊社H&Iグローバルリサーチ株式会社はTechnavio社の日本における正規販売代理店です。Technavio社の概要及び新刊レポートはこちらでご確認いただけます。



当調査レポートでは、茶ポリフェノールの世界市場について調査・分析し、エグゼクティブサマリー、市場概観、業界の構造分析、茶ポリフェノールの世界市場規模及び予測、用途別分析、製品別分析、地域別分析、主要国別分析、購買基準、市場成長要因、市場の課題、市場動向、競争状況、主要企業(ベンダー)分析などの情報をお届けいたします。
【レポートの概要】

About Tea Polyphenols
Tea polyphenols are chemical compounds present in tea leaves. It includes catechins, theaflavins, tannins, and flavonoids. Green tea, oolong tea, and black tea are derived from the same plant, Camellia Sinensis, but processed differently. Black tea comprises completely oxidized tea leaves, oolong tea comprises partially oxidized tea leaves, and green tea consists of tea leaves that have not been oxidized at all. Tea polyphenols are considered safer than tea as they are caffeine-free and have better absorption properties. Apart from the anti-oxidative properties, the health benefits of tea polyphenols include prevention of cancer, heart diseases, diabetes, neurodegenerative diseases, and diseases related to old age.

TechNavio’s analysts forecast the Global Tea Polyphenols market to grow at a CAGR of 7.42 percent over the period 2014-2019.

[Covered in this Report]
This report covers the present scenario and the growth prospects of the Global Tea Polyphenols market for the period 2015-2019. The report segments the Global Tea Polyphenols market based on the following criteria:

• Application (Functional Beverages, Functional Foods, and Dietary Supplements)
• Product (Green Tea, Oolong Tea, and Black Tea)
• Geography (APAC, North America, Europe, ROW)

TechNavio’s report, Global Tea Polyphenols Market 2015-2019, has been prepared based on an in-depth market analysis with inputs from industry experts. The report covers the APAC region, North America, Europe, and the ROW; it also covers the Global Tea Polyphenols market landscape and its growth prospects over the coming years. The report also includes a discussion of the key vendors operating in this market.

[Key Regions]
• APAC
• Europe
• North America
• ROW

[Key Vendors]
• Ajinomoto OmniChem Natural Specialty
• Amax NutraSource
• Frutarom
• Indena
• Layn Natural Ingredients

[Other Prominent Vendors]
• Barry Callebaut
• Bioserae
• Chr.Hansen
• DSM
• DuPont-Danisco
• FutureCeuticals
• HERZA Schokolade
• Martin Bauer Group
• Naturex
• Prinova
• Sabinsa
• Seppic
• Tianjin Jianfeng Natural Products
• Xian Haotian Bio-engineering Technology

[Market Driver]
• Growing Awareness among Consumers
• For a full, detailed list, view our report

[Market Challenge]
• Limited Supply of Raw Materials
• For a full, detailed list, view our report

[Market Trend]
• Innovations in Functional Beverages
• For a full, detailed list, view our report

[Key Questions Answered in this Report]
• What will the market size be in 2019 and what will the growth rate be?
• What are the key market trends?
• What is driving this market?
• What are the challenges to market growth?
• Who are the key vendors in this market space?
• What are the market opportunities and threats faced by the key vendors?
• What are the strengths and weaknesses of the key vendors?

【レポートの目次】

01. Executive Summary

02.List of Abbreviations

03.Scope of the Report
03.1 Market Overview

04.Market Research Methodology
04.1 Market Research Process
04.2 Research Methodology

05.Introduction

06.Market Landscape
06.1 Market Overview

07.Market Size and Forecast
07.1 Market Size and Forecast by Revenue
07.2 Market size and Forecast by Volume
07.3 Five Forces Analysis

08.Market Segmentation by Application
08.1 Segmentation of Global Tea Polyphenols Market by Application 2014
08.2 Global Tea Polyphenols Market by Functional Beverages
08.2.1 Market Size and Forecast
08.3 Global Tea Polyphenols Market by Functional Food
08.3.1 Market Size and Forecast
08.4 Global Tea Polyphenols Market by Dietary Supplements
08.4.1 Market Size and Forecast

09.Market Segmentation by Product Type
09.1 Segmentation of Global Tea Polyphenols Market by Product Type 2014
09.2 Global Green Tea Polyphenols Market
09.2.1 Market Size and Forecast
09.3 Global Oolong Tea Polyphenols Market
09.3.1 Market Size and Forecast
09.4 Global Black Tea Polyphenols Market
09.4.1 Market Size and Forecast

10 Geographical Segmentation
10.1 Segmentation of Global Tea Polyphenols Market by Geography 2014
10.2 Tea Polyphenols Market in APAC Region
10.2.1 Market Size and Forecast
10.3 Tea Polyphenols Market in North America
10.3.1 Market Size and Forecast
10.4 Tea Polyphenols Market in Europe
10.4.1 Market Size and Forecast

11 Key Leading Countries
11.1 Japan
11.2 China

12 Buying Criteria

13 Market Growth Drivers

14 Drivers and their Impact

15 Market Challenges

16 Impact of Drivers and Challenges

17 Market Trends

18 Trends and their Impact

19 Vendor Landscape
19.1 Competitive Scenario
19.2 Major Players in Global Tea Polyphenols Market 2014
19.3 Other Prominent Vendors

20 Key Vendor Analysis
20.1 Ajinomoto
20.1.1 Key Facts
20.1.2 Business Overview
20.1.3 Business Segmentation by Revenue 2014
20.1.4 Business Segmentation by Revenue 2013 and 2014
20.1.5 Geographical Segmentation by Revenue 2014
20.1.6 Business Strategy
20.1.7 Recent Developments
20.1.8 SWOT Analysis
20.2 Amax NutraSource
20.2.1 Key Facts
20.2.2 Business Overview
20.2.3 SWOT Analysis
20.3 Frutarom
20.3.1 Key Facts
20.3.2 Business Overview
20.3.3 Business Segmentation by Revenue 2013
20.3.4 Business Segmentation by Revenue 2012 and 2013
20.3.5 Geographical Segmentation by Revenue 2013
20.3.6 Business Strategy
20.3.7 Recent Developments
20.3.8 SWOT Analysis
20.4 Indena
20.4.1 Key Facts
20.4.2 Business Overview
20.4.3 Market Segmentation
20.4.4 Geographical Segmentation
20.4.5 Recent Developments
20.4.6 SWOT Analysis
20.5 Layn
20.5.1 Key Facts
20.5.2 Business Overview
20.5.3 Geographical Segmentation by Revenue 2013
20.5.4 SWOT Analysis

21 Other Reports in this Series

[List of Exhibits]

Exhibit 1: Market Research Methodology
Exhibit 2: Global Tea Polyphenols Market Overview
Exhibit 3: Global Tea Polyphenols Market 2014-2019 (US$ million)
Exhibit 4: Market Size and Forecast by Volume 2014-2019 (metric tons)
Exhibit 5: Segmentation of Global Tea Polyphenols Market by Application
Exhibit 6: Segmentation of Global Tea Polyphenols Market by Application 2014
Exhibit 7: Global Tea Polyphenols Market by Functional Beverages 2014-2019 (US$ million)
Exhibit 8: Global Tea Polyphenols Market by Functional Food 2014-2019 (US$ million)
Exhibit 9: Global Tea Polyphenols Market by Dietary Supplements 2014-2019 (US$ million)
Exhibit 10: Segmentation of Global Tea Polyphenols Market by Product Type and Health Benefits
Exhibit 11: Segmentation of Global Tea Polyphenols Market by Product Type 2014
Exhibit 12: Global Green Tea Polyphenols Market 2014-2019 (metric tons)
Exhibit 13: Global Oolong Tea Polyphenols Market 2014-2019 (metric tons)
Exhibit 14: Global Black Tea Polyphenols Market 2014-2019 (metric tons)
Exhibit 15: Segmentation of Global Tea Polyphenols Market by Geography 2014
Exhibit 16: Tea Polyphenols Market in APAC Region 2014-2019 (metric tons)
Exhibit 17: Tea Polyphenols Market in North America 2014-2019 (metric tons)
Exhibit 18: Tea Polyphenols Market in Europe 2014-2019 (metric tons)
Exhibit 19: Major Players in Global Tea Polyphenols Market 2014
Exhibit 20: Ajinomoto: Business Segmentation by Revenue 2014
Exhibit 21: Ajinomoto: Business Segmentation by Revenue 2012 and 2014 (US$ million)
Exhibit 22: Ajinomoto: Geographical Segmentation by Revenue 2014
Exhibit 23: Frutarom: Business Segmentation by Revenue 2013
Exhibit 24: Frutarom: Business Segmentation by Revenue 2012 and 2013 (US$ million)
Exhibit 25: Frutarom: Geographical Segmentation by Revenue 2013
Exhibit 26: Indena: Market Segmentation
Exhibit 27: Indena: Geographical Segmentation
Exhibit 28: Layn: Geographical Segmentation by Revenue 2013



【掲載企業】

Ajinomoto OmniChem Natural Specialty, Amax NutraSource, Frutarom, Indena, Layn Natural Ingredients, Barry Callebaut, Bioserae, Chr.Hansen, DSM, DuPont-Danisco , FutureCeuticals, HERZA Schokolade, Martin Bauer Group, Naturex, Prinova,Sabinsa, Seppic, Tianjin Jianfeng Natural Products , Xian Haotian Bio-engineering Technology

【レポートのキーワード】

カテキン、テアフラビン、タンニン、フラボノイド、茶ポリフェノール用途、機能性飲料、機能性食品、ダイエットサプリメント、緑茶ポリフェノール、ウーロン茶ポリフェノール、紅茶ポリフェノール

【調査方法】

一次資料による調査(業界専門家、ベンダー、代理店、顧客等を対象にしたデプスインタビュー調査など)及び二次資料による調査(Technavio独自のプラットフォーム、産業書籍、企業報告書、ニュース記事、アナリストレポート、貿易協会、政府機関発行データなど)

【免責事項】
※当レポート上の情報/データは調査会社が信頼できると判断した情報源から入手したものに基づき作成しましたが、その正確性・完全性を保証するものではありません。当レポートに記載された情報/データ/見解/仮説などは作成時点又は発行時点における調査会社の判断であり、その後の状況変化に応じて変更される場合があります。当レポート上の情報/データに基づいたお客様の意思決定又は実行による結果について、調査会社/発行会社/販売会社H&Iグローバルリサーチ(株)はその責を負いかねますのでご了承ください。英文資料の紹介ページにおける日本語題名/概要/目次はH&Iグローバルリサーチ(株)が翻訳した内容であり、翻訳の正確性・完全性を保証するものではありません。

★調査レポート[茶ポリフェノールの世界市場:緑茶ポリフェノール、ウーロン茶ポリフェノール、紅茶ポリフェノール]についてメールでお問い合わせはこちら


※世界の市場調査資料 総合販売サイトMarketReport.jpはH&Iグローバルリサーチ株式会社が運営しております。海外進出、グローバル事業戦略策定、新規事業機会の発掘、競合他社の動向把握などに必要な情報やインサイトをお客様にご提供しております。H&Iグローバルリサーチ(登録第5864124号)及びH&I(登録第5783645号)はH&Iグローバルリサーチ株式会社の商標です。
※当サイトでは2016年08月24日現在 202,314 件の調査レポートを取り扱っております。当サイトに掲載していない調査資料も弊社を通してご購入可能ですので、お気軽にご連絡ください。ウェブサイトでは紹介しきれない資料も数多くございます。

◆H&Iグローバルリサーチのお客様(例)◆